tomashjeh Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam. Pierwszy raz piszę bo zawsze udawało mi się znaleźć odpowiedź na moje pytanie w starszych postach, tym razem mi się to nie udało :-( Stosunkowo mało znam się można nawet powiedzieć, że jestem laikiem dlatego proszę się nie denerwować jeżeli jest to oczywiste dla kogoś... Chodzi mi o przedni zderzak czy od wersji Renault Scenic I będzie pasował do mojej Renault Megane I Hatchback (mam tu na myśli wersję obu samochodów przed fl). Z wyglądu jest on taki sam ale nie wiem czy nie będzie problemu z zaczepami (czy nie są jakoś inaczej umieszczone). Dziękuję z odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 w phI będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Niestety nie będzie pasował, pomimo, że wygląda tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi