Merkaba Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam chłopaki, chcę założyć do swojej megi ogrzewane lustereczka ale potrzebuje schematu wiązki p. przednich albo l. przednich drzwi a dokładniej kostka która łączy drzwi z karoserią, gdzie mam wpiąć piny za to odpowiedzialne. Dzięki z góry... P.S Posiadam schematy do megana (Renault Wiring Diagrams) ale tam pokazane jest jak i gdzie idą przewody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mam gdzieś dokładne opisy złączy na słupku, potem podeśle. [ Dodano: 2011-02-24, 16:46 ] Klik Psze bardzo. Zaktualizowałem o schemat sterowania lusterkami. Dokładnego schematu podłączenia ogrzewania NIE MAM, bo nie był mi potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Chłopie kocham cię, jakbyśmy się kiedyś widzieli zapraszam na piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Spoko, sam walczyłem z podłączeniem lusterek (podgrzewania i elektryki) więc czemu się nie podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartnik Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 witajcie koledzy Czy ja też mogę poprosić o taki schemat też chce zrobić elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka.Prośba o przesłanie na @ [email protected] Pomożecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 bartnik, przecież jest w 2 poście, nie możesz sobie tego ściągnąć sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaktualizowałem paczkę o schemat sterowania lusterkami, na @ nic nie wysyłam. Ściągnięcie to chyba nie jest jakiś koszmarny wysiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlexus Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witam. czy mógłbym prosić o ponowne załączenie opisu kostki w drzwiach ponieważ walczę z podłączeniem modułu mpw-4 w scenic 1 ph1. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Proszę Schemat Elektryki Drzwi - Sterowanie, Opis Kabli.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi