tragedia7 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam jestem nowy na forum,za bardzo nie mam pojęcia o tych autkach,ale bardzo mi się podobają i mnie interesują,mam zamiar kupić scenica I, proszę o ocenienie fachowym okiem tych autek i podpowiedzenia czegokolwiek na ich temat,jestem zielony w temacie renault więc pomóżcie , na weekend planuje wyjazd do radomia i chce pooglądać i kupić takie autko które będzie godne uwagi, 1. Scenic nr 1 z Climatronikiem 2.Scenic nr 2 z manualną klimą Ps.jeśli wiecie gdzie jest dobry warsztat w radomiu w celu sprawdzenia auta to proszę o wiadomość, z góry dzięki wszystkim fachowcom za odpowiedź w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 tak na szybko: 1. Czarna kierownica z poduszką nie występowała w takim wyposażeniu. Być może jest z wersji RX4, Mer Du Nord lub Kangoo. Z tyłu w bagażniku nie ma klapki schowka po lewej stronie. Sądząc po fotelu kierowcy przebieg może być prawdziwy. 2. Ładniejszy, widzę tylko małą wgniotkę na tylnej klapie. Chyba troszkę picowany do sprzedaży. Uchylna szyba - jak dla mnie fajny, przydatny bajer. Scenic, krótko pisząc, jak trafisz ładną sztukę, to będziesz zadowolony z auta. Tyle na szybko, może ktoś wypatrzy więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragedia7 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 meganecoupe02 dziękuje ślicznie za Twoje opinie,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 wygląda na to ,że ten drugi jest według mnie bardziej pewny mimo tych małych wgniotek na klapie bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragedia7 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 też mi ten drugi bardziej rzucił się w oczy ale tak jak pisał meganecoupe02 może jest wypicowany pod sprzedaż,nie wiem naprawdę dlatego proszę użytkowników forum o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ten pierwszy mi narzuca pytanie dlaczego nie ma zdjęcia prawego przodu, ogólnie tylko 3 fotki z zewnatrz a z wewnatrz cała masa. Osobiście ja jestem za nr.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragedia7 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 kurcze nie ukrywam że też bardziej widzi mi się ten 2 ale... właśnie może coś konkretniej mi podpowiecie?Jak spasowania,odcień lakieru,kurde nie znam się ale chciałbym wiedzieć na co patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawrick Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 w sumie mogę jutro na niego zerknąć jeśli ci bardzo na tym zależy i jesteś nadal zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragedia7 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 mawrick poszło pw do Ciebie z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnie spasowania zwróccie uwagę na drzwi pasażera przód, zdjęcie 4. Troszkę nierówna szpara w środkowej części drzwi przy błotniku pod szybą. Porównując drugi profil jest mała różnica. Dodatkowo nie ma zdjęc silnika, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragedia7 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 rzeczywiście to wygląda jak by w cale nie było tam szpary,dzięki za sprawne oko,każdy szczegół jest ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mam trochę cienki komputer, (użyczony grzecznościowo), więc do tego co napisali poprzednicy: 1/ dziwi mnie szarość silnika, a pas przedni z lampami jak z fabryki, do wymiany przewód powietrza (chwytak/filtr), potwierdzam fakt poduchy kierowcy. 2/ Moim zdaniem i przeżyciem na własnym garbie - omijaj Radom. Licznik kręcił na 90%, auto z Opoczna, nie ma mnie teraz w okolicach domu, więc nie jestem w stanie czegokolwiek ustalić. Podał VIN zadzwoń do serwisu w Grudziądzu czy Bydgoszczy, podają na telefon. Radom znany jest z krętaczy potężnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mnie oba się nie bardzo widzą. Jeśli byś był bardzo zainteresowany mogę w pon podjechać obejrzeć tego z ul. Warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 przeżyciem na własnym garbie - omijaj Radom Potwierdzam słowa Zygiego do Radomia już nigdy nie pojadę po auto. Goniłem 200 km i wszystkie lipa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragedia7 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 dzisiaj mawrick zobaczy co i jak z tym autkiem,mowa o tym drugim,żebym na darmo nie jechał i się okaże czy warto jechać czy nie.Łysy__ dzięki za pomoc zobaczymy mawrick powie na temat tego autka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi