DrNO Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no dobra, forum jest... i co dalej, mamy troche uzytkownikow ale ciagle malo, moze sie dziac wiecej wg mnie trzeba troche reklamy uskutecznic, admin stara sie na serwerach i katalogach, ja wrzucam linka w podpisy na forumach i na mojej stronce zaraz na wejsciu i w opisie na gadu/tlenie/skype'ie. do tego wlasnie zarzucilem ladny topic na trigerze, za ktory mam nadzieje ze mnie nie zabija... ;] za bardzo... :) ma ktos jakies zlote pomysly co jeszcze mozna zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja napisalem dzisiaj do wembastera strony klubowej na triger, ma dodac linka. To powinno podciagnac na w wynikach na google i duzo osob oglada strone klubowa, zawsze ktos kliknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Topic na trigerze ładny i chyba będziesz żył ;-) Ja właśnie z tego topica tu trafiłem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ciesze sie :) a teraz dalej propagowac forum po znajomych! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Oj ruszyło się, good job, a ze wzgledu na duza aktywnosc i chec pomocy nadaje uzytkownikowi DrNO uprawnienia moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nix Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 no dobra, forum jest... Jeśli ma być prężne - to niechby oficjalnie miało zasięg "ogólnopolski" - niechby było Ogólnopolskim FORUM MEGANE a nie kolejnym "lokalnym" co wydatnie zwiększy szanse na sukces Proponuje koniecznie rozbudować i to szybko działy ! pzdr! Nix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Jeśli ma być prężne - to niechby oficjalnie miało zasięg "ogólnopolski" przeciez nikt nie zawezal jak do tej pory forum do jakiegos jednego miasta/obszaru. im wiecej nas bedzie tym bardziej ogolnopolskie sie stanie forum, zreszta wystarczy zerknac na uzytkownikow ze wcale nie ejstesmy jak koncentrat pomidorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ze wzgledu na duza aktywnosc i chec pomocy nadaje uzytkownikowi DrNO uprawnienia moderatora I bardzo słusznie! Gratulacje DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Tylko, zeby nam kolega na laurach nie spoczal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 przez najblizsze dwa tyg prosze mi wybaczyc ale akurat mam sesje poprawkowa wiec moze byc cienko czasami. ale i tak sie postaram robic co moge zreszta do pracy przydal by sie jeszcze "ruch w interesie" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nix Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Jeśli ma być prężne - to niechby oficjalnie miało zasięg "ogólnopolski" przeciez nikt nie zawezal jak do tej pory forum do jakiegos jednego miasta/obszaru. im wiecej nas bedzie tym bardziej ogolnopolskie sie stanie forum, zreszta wystarczy zerknac na uzytkownikow ze wcale nie ejstesmy jak koncentrat pomidorowy Wiadomo, wiadomo... :) chodziło mi o to aby oficjalnie zapodać że "ogólnopolskie" forum- wtedy może wzrosłoby zainteresowanie a o to chodzi... pzdr! Nix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Szybkie pytanko: Czy zamieszczenie linku do strony forum na każdej stronie nawet mało odwiedzanej pomoże w promowaniu i w wynikach na google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam gacek_fm ! Jeśli chcesz umieścić link na swojej stronie to proszę bardzo. Obecna pozycja opiera sie kilku bardzo, bardzo dobrych linkach dzieki temu jestesmy juz tak wysoko, a 1 miejsce jest tylko kwestia paru tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Mam rozumiec ze za kilka tygodni, po wpisaniu w google "megane" najpierw bedzie pojawiac sie strona forum, a potem dopiero strona Renault Polska? Nice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi