donromeo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam... Wczoraj podczas cofania uderzyłem w znak... i zobaczyłem ze uciekał mi płyn do spryskiwaczy... możecie mi podpowiedzieć co mogło pęknąć ? jeszcze jedno pytanie... Co mogło stać się z kierunkowskazem gdyż nie widać żadnych kabli od niego... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Rozwaliłeś zbiorniczek do płynu spryskiwaczy, a kable pewnie gdzieś uciekły, a kierunkowskaz pewnie gdzieś leży przy znaku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Rozwaliłeś zbiornik na płyn lub wyskoczyły przewody. Zdejmij nadkole i poszukaj. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donromeo Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 z kierunkowskazu ;D to nic nie zostało chodziło mi o te kable... a możecie mi powiedzieć jak wyciągnąć ten zbiorniczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Zdejmij koło i odkręć nadkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donromeo Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 jakaś porada do ściągnięcia nadkola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 donromeo, Tak wsadź tam własną głowę i zobacz co i jak. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donromeo Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Można bylo grzeczniej ale okej dzięki za rady [ Dodano: 2011-02-27, 20:44 ] a idąc dalej... jak już ściągnę to nadkole to jak dalej wyjąć ten zbiorniczek od płynu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Jak ściągniesz sam zobaczysz. PS Można bylo grzeczniej ale okej Ta i co jeszcze? Bez przesady kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi