brudijr Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Czy do kombiaka będą pasować chlapacze od Hatchback'a? Mam tylną belke od Scenica, jest troche szersza i momentalnie brudzi mi się cały tylny zderzak, stąd te pytanie. Ps. widziałem już gdzieś na allegro Megane z chlapaczami, ale nie wiem, czy to było od HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 brudijr, jeśli myślisz o fabrycznych, to nie wiem czy takie znajdziesz, a jeśli już to przygotuj się na kosmiczną cenę. Do mojego sceniola drugiego komplet (4szt.) prawie 400zł mnie kosztował. Jeśli uniwersalne, gumowe z allegro, to wszystkie pasują tak sobie. Cena około 40 zł Trzeba je docinać i odpowiednio zamocować. Tak więc tylko od własnej inwencji zależy czy i jak to dopasujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi