brudijr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 To ja się zapytam, jak macie uchwyty na antene np. "sf-40", nie rysuje on lakieru i jaką długa antene moge na tym uchwycie zamontować, żeby nie odkształcił krawędzi? Chciałem magnesówke, ale po 1, chce coś czego nie będę musiał zdejmować, 2 słyszałem, że magnes po czasie niszczy lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 że magnes po czasie niszczy lakier Magnes nie niszczy lakieru ponieważ pod magnes przykleja się podkładkę z folii transparentnej na dach. ;-) Do dostania już gotowe w każdym ceniącym się sklepie z CB ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja ma antenkę SIRIO OMEGA 27 BLACK na uchwycie SF-40 i nie zauważyłem żeby w jakiś sposób uszkodził on lakier czy coś w tym rodzaju. Trzyma się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vista861 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 magnes niszczy troche, wiem ze swojego doświadczenia, pomimo tego ze est pod magnesem podkładka, to i tak dostają sie pod nią drobne kamyczki. kamyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 troche odgrzałeś kotleta, naklej przezroczystą naklejke ochronną, to nie będzie Ci rysać :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Kabel od magnesu też potrafi porysować dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Papuga jakaś czy co ;) Zgadza się. Sam magnes szkód nie narobi takich jak przewód. Jeśli chcecie to mogę zrobić zdjęcia z dwóch samochodów. Jeden używany codziennie i tu jest masakra a drugi sporadycznie i też lakier zabiera... Regulamin pkt. 5.13 -Prezes ups... sorki Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Liso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wystarczy tak zamontować coby przewód jak najmniej się majtał po dachu. Są też specjalne folie, choćby karbonowe, przyklejane na "ciepło" opalarką. Wystarczy taką zamontować jako osłonę pod przewód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Albo jeśli masz wystarczająco sztywny przewód, idzie sobie nad autem, nie rysując lakieru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Prezes taki tjunik foliatexem to w sumie nie jezt zły pomysł.... Zrobię po weekendzie fotki to zobaczycie jakie szkody powstały, na szczęście nie na Sceniolu ;-) Zdjęcia Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Liso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Prezes taki tjunik foliatexem to w sumie nie jezt zły pomysł. Dlatego napisałem. Ale tylko w tym przypadku się nada. Jako upiększenie auta to mi się nie podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi