sornat Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 przeciez tylu sie nie reguluje, kolega nie pisal ze to sie reguluje tylko ze tak ma fabrycznie ustawione tylne zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja tez mam jakis problem z tylna osia. Bylem na geometrii i takie wyniki dostalem: Os tylna: Pochylenie (zalecane ust. fabr. max. roznica str. lewa/prawa: -1st.30'/+0st.30' -0st-30'): Lewe: -0st.41' Prawe: -1st.44' Lewe jest na czerwono, prawe na zielono. Zbieznowsc (zalecane ust. fabr. max. roznica str. lewa/prawa: +0st.15'/+0st.10' -0st.10'): Lewa: -0st.23' Prawa: +0.st.32' Oba na czerwono. Czy ktos sie orientuje, co mnie czeka? Mozna jakos to naprawiac, prostowac, regenerowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A może to było 7 mm ??? Ze też wcześniej nikt na to nie zwrócił uwagi. Przecież 7 stopni to było by widać gołym okiem i jeździć to napewno by się nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi