Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Głosuj na nasze forum

Sławek17

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 lata później...
  • 1 miesiąc temu...

Jeśli mogę coś rzec / napisać?

Byłem na finale tego plebiscytu, na torze rajdowym w msc. Jastrząb koło Radomia.

Wygrał - czyli 1 miejsce - klub Zafira, bo chcą jechać do Niemiec do fabryki i wygarnąć błędy producenta i naciąganie klientów, że jednak wiele rzeczy można naprawić, że nie trzeba ich wymieniać, np. filtr EGR,

2 miejsce Alfa dolnośląska (o ile dobrze pamiętam ich region lub górnośląska), bo mimo krótkiej historii 4 miesięcznej, zorganizowali rekord Guinessa na ilość Alf na drodze,

3 Kia Sorento (zeszłoroczny zwycięzca)

4 i 5 - czyli wyróżnienia dla Mini Klub Polska i ScenicF.

To, że wygrała Zafira nie było dla mnie wielkim zaskoczeniem, możecie zapytać chłopaków z Mini co im powiedziałem już na wjeździe przez bramę. Po prostu, pewna nieznana nam osoba powiązana z torem rajdowym, przyjechała najnowszą Zafirą OPC.

Dla każdego fanklubu na koniec były podarunki( po 5 plecaków Michelin, płyny pielęgnacyjne do aut, ciśnieniomierze, ściereczki).

Sponsorami plebiscytu był właśnie tor Jastrząb, nazwy nie podam, aby nie robić reklamy. Michelin Polska i TopGeer Polska.

Podobał mi się przedfinał, czyli bezpośrednio przed ogłoszeniem decyzji kapituły, dyrektor TopGeer Polska, obwoził każdego z nas swoim Porsche po torze i to wcale nie małą prędkością, dość powiedzieć, że kilka razy liczył oberki, a nawet studzili auto wolnymi przejazdami. Mam z tego spotkania kilka fajnych zdjęć i filmików, które wrzuciłem na swojego google+, mogę też na youtube, ale nie chcę robić reklamy, jednak jeśli ktoś się zdecyduje, to proszę, udostępniam publicznie