Jakuza Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam. Mam takie pytanie czy możecie polecić jakiś dobry środek do czyszczenia jak i konserwowania skóry w samochodzie? Zależy mi by był dobry ale również nie kosztował majątku :P PS. Jeśli temat znajduje się w złym dziale to proszę moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schizm Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 MLECZKO DO SKÓRY ja tego mleczka używam, czy samochód czy w domu dla mnie rewelacja, kupę kasy wydawałem wcześniej na najróżniejsze i to spokojnie je przebija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakuza Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dzięki, za odpowiedź. W takim razie spróbuje tego mleczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja stosuję ten preparat i uważam go za rewelacyjny.Nie tłuści,nie świeci się,nie ma wrażenia że po zastosowaniu coś jest mokre.Skóra na kierownicy jest milsza w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 tez stosuje sonax'a tylko spray :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Sonax'a mozna polecić z czystym sumieniem, to dobre kosmetyki ze śreniej pólki w dość przystępnej cenie Jśli jednak mam być szczery to polecam Gold Class Leather Cleaner & Conditioner firmy Meguiars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi