MrTea Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 mam dziwny problem... gdzies tylko nie wiem gdzie zadomowil sie w którymś z zakątków mojego pięknego autka pająk.. Co zejde rano do autka to w okolicach lusterek jest pajeczyna, zrywam ją a na następny dzien jest to samo... Szukalem wrednej małpy ale nigdzie go nie ma... Macie może jakaś rade jak go wytępić? pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jakiś środek na owady rozpyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 to z kolei bedzie smierdziec w calym aucie.. nie wiem konkretnie gdzie ten dziad moze siedziec... a mozliwosci ma sporo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jeśli pajęczyna pojawia sie w okolicach lusterek to może wlazł gdzieś pod ich obudowę... Swoją drogą niedawno odkryłem nitkę pajęczyny która z jednej strony trzymała sie płotu a z drugiej czubka anteny na megance - odległość ok 2,5m. Ciekawe jak skubany ją przeciągnął :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Przeleciał z nitką - a niby babie lato to co jest :) Smrodek - pootwierasz okna i drzwi i wyleci a pająk nie ;-) Zostaw kiedyś otwarte drzwi i się zaczaj - może złapiesz gnojka na gorącym uczynku - trochę cierpliwości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 może złapiesz gnojka na gorącym uczynku najlepiej odkurzaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Herbatka jest taki środek na pająki z offa chyba ładnie pachnie ale morderczy jest niemiłosiernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jutro czegos w tesco poszukam... i pobawie sie w morderce :evil: :evil: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a spróbuj podjechać na myjke ręczną i potraktuj wszystkie szpary w aucie z cisnieniówki... przy okazji umyjesz auto i może uda się uniknąć chemii, a gnojka "wypłuczesz" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 i co, wodą po wnętrzu auta???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 wodą po wnętrzu auta jezeli w okolicach lusterek to rozumiem ze na zewnatrz auta... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ja stwierdziłem po temacie:"Pająk w samochodzie", więc do środka z myjką nie nie za dobry pomysł ;-) mniejsza z tym, ja bym na niego polował bo po takich środkach owadobójczych to może śmierdzieć w aucie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a ja bym podpalił nitkę pajęczyny. Może zadziała jak lont w bombie i dojdziesz gdzie dziad siedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 a jak siedzi w zbiorniku paliwa to będzie wielkie bum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 ale za to pajaka nie bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi