ZygaM Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 1- Raczej malowany, bo nie ma na pasie przednim naklejek cechowych auta, oraz dystansów gumowych w rynnach błotników, dzwony amortyzatorów mają wyraźny inny odcień, ciekawe tylno czy bita. czy lakier odnowiony. Okładzina przegrody silnika oraz przewód powietrza do wymiany (przewód pasuje od Poldka). 2 - tak jak napisali poprzednicy, dodatkowo, tylne szyby na korbę, w rym jest gaz. Musisz rozważyć, jest gaz do naprawy, prawdopodobnie gaz zakładany za granicą, więc i homologacja Polska do opłacenia, dodać opłaty (recykling), czy już zarejestrowany i tylko założyć gaz, mnie do mojego kosztował 1800zł, chciał 1900 ale tzw. znajomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston87 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Heh rzeczywiście obydwa okazały się bite... A jak oceniacie ta meganke? http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-s...-C18417854.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 coś źle wkleiłeś, bo strona niedostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston87 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 teraz link się powinien otworzyć... http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-s...-C18417854.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wygląda piknie ... Szkoda, ze nie ma zdjęć komory silnika i tej buby na progu z tyłu prawej strony. Jedź obejrzeć auto zanim ktoś je sprzątnie sprzed nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz2903 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zdjęcia trochę słabe, ale wydaję mi się, że mógł być przód robiony. Nie bierz sobie mojej opinii za bardzo do serca, ale zwróć na to uwagę jak będziesz oglądał. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston87 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Kupiłem ją z rezerwą jechałem ja obejrzeć, patrząc na cenę, ale po dokładnym sprawdzeniu w warsztacie kolegi nie było żadnych wątpliwości. Przebieg 85 tys. wydaje się być oryginalny sądząc po stanie auta, książce serwisowej oraz naklejkach. Wszystko jest ok no może poza lekkim wgnieceniem na tylnym progu i lekkim odprysku lakieru. Jest to wersja Privilege, więc wyposażenie jest lepsze niż zakładałem. Trochę się nachodziłem po urzędach ale myśle że było warto. Bardzo się cieszę z zakupu i mam nadzieje, że Meganka mi będzie dobrze służyła Dzięki za wszystkie rady. Teraz się rozglądam za dobrym zakładem montujący lpg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Życzę bezawaryjnej jazdy i zadowolenia z Meganki. Możesz ją zaprezentować w odpowiednim dziale. Zakup dokonany, temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi