Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

scenic II 1.9 dci obity czy warto

tombiel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam się nad kupnem scenica. otomoto. Chciałbym zapytać co o nim sądzicie ?? czy można na podstawie tych kiepskich zdjęć dopatrzeć się czegoś więcej oprócz obitego boku ?? ewentualnie czy są jakieś niezgodności opisu do tego co widać na zdjęciach.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

tombiel

Nie zastanowiło Cię to ,że na fotkach jest scenic srebrny a w opisie piszą ,że grafitowy metalik :roll:

dostał w bok a poduchy całe :-D

Firma ciągnie auta z zagranicy i takie błędy w opisie wyposażenia i tak mało zdjęć :-D

Jak dla mnie to zbyt wiele nie wiadomych ;-)

tombiel, mnie to wygląda na ofertę relkamową samej firmy, która auta sprowadza. Wiele takich w necie trafisz. Prócz tego co w poprzednich postach koledzy napisali, nie zgadza się jeszcze rocznik z tym co na focie oraz pojemność z mocą silnika.

O cenie już nawet nie warto wspominać, bo za takie pieniądze to możesz co najwyżej zdezelowanego sceniola I phI zakupić.

Tu chodzi o to by zaciekawienie wzbudzić i delikatnie namiary na siebie podać. Dopiero jak się skontaktujesz, to usłyszysz jakie są procedury i ceny. Sam się na podobną akcję dałem złapać. Firma z Pruchnej. Liczyłem na zawalony autami plac i podjechałem, bo nie miałem daleko. Okazało się, że plac jest w Holandii, a ja mogę co najwyżej za opłatą z nimi po niewiadomą okazję pojechać.

witam, dzwoniłem i rzeczywiście tak jak gojgien pisałeś jest to oferta reklamowa ... auto niby ze już sprzedane ale ewentualnie mogę się z nimi wybrać po pojazd :-D. A swoją drogą co myślicie o takiej podróży z zorganizowana grupa ??

Dzięki za odpowiedzi :-D.

Pozdrawiam