tombiel Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam zastanawiam się nad kupnem scenica. otomoto. Chciałbym zapytać co o nim sądzicie ?? czy można na podstawie tych kiepskich zdjęć dopatrzeć się czegoś więcej oprócz obitego boku ?? ewentualnie czy są jakieś niezgodności opisu do tego co widać na zdjęciach. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. tombiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Podejrzewam że auta nie ma w kraju. Trzeba doliczyć do ceny koszt transportu, potem wszystkie opłaty oraz koszt naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nie zastanowiło Cię to ,że na fotkach jest scenic srebrny a w opisie piszą ,że grafitowy metalik :roll: dostał w bok a poduchy całe Firma ciągnie auta z zagranicy i takie błędy w opisie wyposażenia i tak mało zdjęć Jak dla mnie to zbyt wiele nie wiadomych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 tombiel, mnie to wygląda na ofertę relkamową samej firmy, która auta sprowadza. Wiele takich w necie trafisz. Prócz tego co w poprzednich postach koledzy napisali, nie zgadza się jeszcze rocznik z tym co na focie oraz pojemność z mocą silnika. O cenie już nawet nie warto wspominać, bo za takie pieniądze to możesz co najwyżej zdezelowanego sceniola I phI zakupić. Tu chodzi o to by zaciekawienie wzbudzić i delikatnie namiary na siebie podać. Dopiero jak się skontaktujesz, to usłyszysz jakie są procedury i ceny. Sam się na podobną akcję dałem złapać. Firma z Pruchnej. Liczyłem na zawalony autami plac i podjechałem, bo nie miałem daleko. Okazało się, że plac jest w Holandii, a ja mogę co najwyżej za opłatą z nimi po niewiadomą okazję pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombiel Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 witam, dzwoniłem i rzeczywiście tak jak gojgien pisałeś jest to oferta reklamowa ... auto niby ze już sprzedane ale ewentualnie mogę się z nimi wybrać po pojazd . A swoją drogą co myślicie o takiej podróży z zorganizowana grupa ?? Dzięki za odpowiedzi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 zależy kto tę grupę organizuje popatrzcie na te sceniki (stan, przebieg) i porównajcie z polskimi chadeautos.nl/"]http://[ciach]chadeautos.nl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi