Krzychu Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja jak probowalem wklepac niewlasciwy kod, to doszedlem do 2 godzin czekania, na znikniecie CODE i mozliwosc ponownego wklepania kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pafcio27 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Właśnie sprowadziłem autko z Niemiec i także nie mam kodu do radia. Czy nie ma jakiegoś uniwersalnego kodu czy jest tak iż każde auto posiada inny kod do radia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Kod można uzyskać na trzy sposoby: - dokumentacja samochodu - jak montowane fabrycznie to w ASO - odczytać pamięć (oddać do rozkodowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 W ramach wyjasnienia, co do rozkodowywania, to nie jest to odczytywanie. Wgrywa sie nowy wsad, ze znanym juz kodem i w ten sposob zostaje "rozkodowane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Krzychu, i tu się nie zgodzę. Jestem elektronikiem i są różne sposoby. Specjaliści od radiocode odczytują oryginalną pamięć i wyłuskują z niej kod. Wgranie dumpa z innego radia (nawet ten sam model) nie zawsze pomaga. Ja w swoim odczytałem pamięć 24CXX (jedna z prostszych) i za pomocą elektrody dowiedziałem się, w których komórkach jest kod. Są też do wyłuskiwania kodu z bina specjalne programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaplot Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 KILIAŃCZYK na Al. Jerozolimskich w Warszawie podał mi kod gratis - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi