Miles67 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jest może jakiś inny sposób niż wyciąganie skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie wiem czy cię pocieszę, ale u mnie jak myślałem, że ma wyciek ze skrzyni biegów, to w warsztacie jeszcze nim zajrzeli pod samochód tylko westchnęli - oby to nie był wybierak. Wtedy mnie uświadomili, że z powodu jednego oringa trzeba wyciągać skrzynię i ją mocno rozbebeszyć. Na moje szczęście alarm z wyciekiem oleju był fałszywy, ciekł układ chłodzenia w taki specyficzny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasi525 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jak leci z wybieraka to nie obejdzie się bez wyciągnięcia i rozebrania skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles67 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam. Znalazłem jeszcze sposób z zeszlifowaniem części dźwigni, ponownym spawaniu jej, ale może być problem z temperaturą spawu, może ten simering roztopić. To problem wszystkich renówek ten simering. Pozdrawiam. Dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi