baciuś Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 narazie nie pada ale tempetatura niska +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 to i tak wysoka u mnie rano na termometrze w aucie było 0 i skrobanie szybki poraz pierwszy - trzeba się udać do garażu po skrobaczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 eh.. z przykrością muszę stwierdzić, że temat znowu zaczyna się robić aktualny. Jak to przystało na Łódź dziś też zobaczyłem 0 na termometrze :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 W okolicach Mogielnicy, Warki i Grójca od 3 nocy -4 (minus cztery- autka białe o 5.00 rano). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 u mnie szczeniak pokazał rano dziś -13 st. C !!! :) ale to wina czujnika zapewne :) na termometrze w domu przed wyjściem były okolice 0 st. C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 u mnie dziś -2, szronu brak :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 http://yfrog.com/14mov01301z a oto filmik z tamtego roku, widać że zima była pokaźna;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 a oto filmik z tamtego roku A co nasz obchodzi zeszłoroczny śnieg :) :) Temat jasno traktuje Pada ..... Nie pada a nawet słoneczko ładnie przygrzewa i ciepełko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 9:00, +5 na termometrze w aucie i szron na szybie. Zaczynam się bać, bo zamówione zimówki miały być dzisiaj ale kurier odwalił kichę i może będą w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dzisiaj przed 6:00 było +1 i musiałem skrobać szybki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 u mnie dzisiaj o 5 było -2 i skrobanie szybek :-( na szczęście udało się odnaleźć skrobaczkę :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 w Brzezinach -2 jak wsiadłem do auta jak dojechałem do Łodzi +1 chyba czas na zimówki choć w weekend ma być ciepło... w ostetczności koła mam przygotowane tylko wrzucić więc zawsze rano przed pracą 2 kapcie na przód się wrzuci... 30min i po kłopocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Właśnie nieśmiało zaczyna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Ja dzisiaj do pracy jechałem już po białym (droga to taka podgórska serpentynka). Była okazja przetestować nowe oponki całoroczne (dają radę) i abs (to moje pierwsze auto z abs - super sprawa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 w Łodzi narazie cisza... ale do jutra nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi