baciuś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 pada jak wściekły :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 baciuś jako wzorowy forowicz podesłał nawałnicę do mnie, teraz u mnie żywioł szaleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 U mnie pada sobie dość sporo - jak tak będzie do rana to będzie co szuflować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIFI Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Leci z nieba taka drobnica ale ostro zawiewa i jest dość nieprzyjemnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Pada i pada, szczęśliwie ulice są w miarę przejezdne, tylko na osiedlu biało i na placu przed firmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 napierdziela jak głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ja zaczęło padać wczoraj tak nie zamierza przestać :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wciąż pada ale już troszeczkę słabiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Od wczoraj pada aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 We Włocławku świeci słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 No w Beskidach 5 metrów śniegu i pada dalej do tego mróz jak na biegunie, epoka lodowcowa nadchodzi! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Dzisiaj w Łodzi od rana nic nie pada, ale w nocy leciał taki drobniutki śnieg. Temperatura -8 :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 A tak wyglądało rano moje autko po nocy i wciąż śnieg sypie intensywnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 U mnie dalej sypie, słabo ale jednak sypie, napadało jakieś 20 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 W Bydgoszczy ciągle pruszy śnieg. Według mnie to możecie montować łańcuchy na koła i kulig robić . Ostatnio troszkę poszalałem. Byłem troche rozpędzony i ostry skręt w lewo, zarzuciło mi tyłem (tylne na letnich). Nawet ciekawe uczucie jak cię auto nie słucha. Jeszcze jedna wpadka na parkingu, tez za duzo gazu dodalem i znowu zarzucilo mi tyłem ale w taki sposób,że zawróciłem samochód w 2 sekundy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi