pelson91 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 u mnie tylko deszcz. śniegu nie zamawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie też już pada śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Takiej zawieruchy jak dzisiaj to nawet zimą nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Właśnie wróciliśmy, droga ledwie przejezdna, pełno połamanych gałęzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie chwilowo przestało sypać, tragedia, mam urlop i aż takich atrakcji się nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pada jak wściekłe. Nie podoba mi sie to, chciałem jechać w piątek w góry, a tu widze że wszystko będzie śniegiem zawalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz2903 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie gdzieś koło 18 zaczął padać mocny deszcz. Śniegu na szczęście nie było (mam nadzieję, że nie będzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 dobra, śnieg doszedł i do mnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wątek zamykam coby się sezony nie myliły :) Nowy jest TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi