dek17 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 witam. przyciemniłem 2 boczne szyby w moim megane i teraz czeka mnie tylna. probowałem juz nakleic folie ale chyba jest nie realne by zrobic to na szybie ktora jest na aucie. macie jakies pomysły lub doswiadczenie? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Sam przyciemniłeś? więc, nie masz homologacji ani na montaż, ani na folię. Nie gniewaj się, ale uważaj na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 witam , niechce zakładać nowego tematu wiec tutaj Was zapytam , na ile moge przyciemnić szybki w megane(Hatchback) tak żeby to fajnie wyglądało , i jak jest z tym przodem bo chciałbym przód też przyciemnić ale niewiem jak to z tym jest bo jedni pisza ze nie wolno a widziałem pare meganek i miały przyciemnione.. I jak Macie propozycje na ile przyciemnić zeby to fajnie wyglądało to Piszcie :) pozdro i dzieki z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tylne szyby można,zgodnie z przepisami zakleić nawet całkiem.Przednich raczej nie przyciemniaj bo stracisz dowód rejestracyjny,fabrycznie już mają pewien % przyciemnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Z tego co pamiętam to szyby przyciemnione aby były dopuszczone do ruchu muszą przepuszczać 90% światła nie wiem jak to mierzą :lol: Mam przyciemniane boczne tylne no i tylną i bez problemów póki co jeżdżę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Bo boczne tylnie oraz tylnia może być zaspawana i wszystko jest OK. Nie mogą za to być przyciemnione boczne przednie oraz przednia szyba, bo tracisz na dzień dobry dowód rejestracyjny po spotkaniu z policją. A sprawdza się takim urządzeniem. I przez przypadek sprawdzają renówkę :lol: Edytowane 17 Lutego 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 muszą przepuszczać 90% światła O ile mnie pamięć nie myli to jest to 75% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Tak wyglądaja szybki zrobione na 20% przepuszczalności (folia 20). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi