scc00 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam, pewnie zauważycie, że jestem nowy. dlatego na wstępie proszę o wyrozumiałość:) jeśli mój temat się powtórzył, usuńcie go,a podajcie mi linka do rozwiązania mojego problemu. Dziś nabyłem Scenic po FL z 2000 roku. Znam kod do radia, jednak cały czas świeci sie napis CODE, a 0000 nie pojawiają się. Nie wiem co jest przyczyna braku tych czterech zer, ale jak mogę je przywrócić? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. jamyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Było, było na forum. Poszukaj najpierw. CODE świeci się dlatego, że ktoś wprowadzał błędny kod. Trzeba włączyć radio i zostawić na kilka godzin. Im więcej błędnych prób, tym dłużej radio jest blokowane. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dopiszę jeszcze, pomimo zamknięcia tematu. nim zaczniesz wprowadzać ten kod który znasz po pojawieniu się 4 zer, to najpierw go sprawdź czy jest właściwy. Na forum jest programik generujący poprawny kod z danych naklejki na radiu. Nie zawsze te cyferki, co na dokumentach napisano, czy też naklejono są poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi