tomusk Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Ostatnio Renault zmodernizowała Lagunę.Chciałbym zaprezentować zdjęcie Laguny faza II.Zmodernizowano tylko przód auta wersja kombi: wersja hatchback: No i wnętrze: Edytowane 6 Maja 2011 przez tomusk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zapowiada się na prawdę ciekawie ! PS Po zmianie skryptu będzie można uruchomić na forum dział newsy, będzie można dodawać tam właśnie tego typu informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ona się nie zapowiada, już od dawna jest w salonach, a na stronie Reno są dużo lepszej jakości zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 również zapowiada się lifting Megane z tego co wiem będzie podobna do Laguny faza II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 tak jak pisze kataryniarz to już dawno jest w salonach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 tak sam nawet ją widziałem w salonie :) wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A to ja niedoinformowany jestem. Kurczę, ale na ostatnich targach w Poznaniu nie było chyba Laguny III phII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi