Paczus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam! Wydaje mi się ze mam Hands Free (za każdą zewnętrzną klamką mam czujnik- taki czarny kwadracik). Mam problem ponieważ nie wiem nie wiem co mam zrobic aby działał. Proszę o odpowiedz pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 w MII te zaslepki sa nawet w najnizszej wersji, obawiam sie ze niestety nie masz hands free. prosty test. wejdz do auta, nie wsadzaj karty do czytnika i sprobuj odpalic silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 DrNO, są 2 rodzaje hands-free :) wolny dostęp wchodzisz do samochodu z kartą w kieszeni ale by odpalić samochód musisz ją włożyć do czytnika, wolny dostęp-wolne ręce (chyba się to tak nazywa) wchodzisz i odpalasz z kartą w kieszeni bez przymusu wkładania jej do czytnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nie słyszałem o dwóch rodzajach hands-free :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 źródło: ASO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Może nie dwa rodzaje, co dodatkowy czujnik przy guziku start/stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam wszystkich a czy ktoś może przerabiał swoją megii ze standardowej karty na hands free? Jaki może być tego koszt? No i czy wogóle warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 U mnie kartę masz w kieszeni wsadzasz rękę za klamkę otwiera wsiadasz odpalasz i gasisz po wyjściu naciskasz guziczek w klamce zamyka. (karty nie wyciągam z kieszeni nigdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 są 2 rodzaje hands-free mógłbys jaśniej - bardzo jestem ciekaw :shock: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 [Ciecie] powyżej jest napisane jaśniej o co chodzi. Koleś tak mi powiedział i zademonstrował na przykładzie jakiejś tam laguny II, więc z palca nie wyssałem. Proszę się stosować do regulaminu forum i nie cytować całości postu jak odpowiadasz bezpośrednio pod nim. Dzisiaj to już recydywa - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Primo - mówimy o karcie w Megane II Secundo - kazdą kartę Hands Free możesz wsadzic do czytnika aby odpalic, czasami jest to konieczne gdy siada bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Primo - nie kłuć się ze mną,. Secundo - ja tylko przekazuje to o czym mnie powiadomiono w ASO, co jest jasno i wyraźnie napisane, chcesz uzyskać więcej wiadomości to zadzwoń albo podjedź na serwis i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 pierwsze slysze... sadze jednak ze klient mialby wybor w trzech opcjach a nie w dwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Chyba były inne konfiguracje HandsFree niekoniecznie w megance ale coś było. Swojego czasu jak kumpel miał lagunę to mi tłumaczył, ze u niego po odejsciu od auta na pewną odległość samo się zamykało, analogicznie otwierało się jak się do niego zbliżał. Niezależnie od tego do odpalenia musiał umieścic kartę w czytniku. Nie wiem na ile to co opisywał było prawdziwe ale może jednak były eksperymenty ze strony renault zanim ustalili ostateczną wersje HF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no tak bylo w LII (przynajmniej na poczatku) i nie bylo innej opcji, procz "bez HF" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi