Optima Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Gdzie się podział temat o scenicu z Łodzi? Tego chyba wychodzi na to, że "zdemaskowanego". Temat założony przez samego właściciela udającego, że chce go kupić. W hasioku? Może to i dobre miejsce - ale w końcu trochę tam popisaliśmy aż na dwie strony - zawsze to jakieś wskazówki dla innych kupujących. I sam fakt, że ktoś próbuje tu na forum takie "sztuczki" robić- warto byłoby zostawić, tylko wywalić link do ogłoszenia. Aby inni mieli świadomośc, że internet to niezły syf jednak i takie rzeczy też sie trafiają i trzeba byc czujnym. Nie wiem - takie moje zdanie. O. PS. Bo sam tam popisałem trochę i szkoda mi mojej "tfurczości" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Temat nie został usunięty: http://megane.com.pl/topic/30877-renault-scenic-ii-19dci-z-lodzkiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Cholera jasna - to co moja przegladarką? Nie dałem rady wejść do tego forum: - ani przez pokazanie moich wszystkich postów - ani przez profil DriveRa - ani przez wejście do działu poraday zakup scenica II - na końcu w mojej przegladrce wszedłem w historię dzisiejszych stron i jak p[róbowałem wejśc - napisało mi - że nie mam uprawnień Hmmmm... pierwszy raz się z tym spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi