luki2424 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam Czy istnieje może program diagnostyczny do renault scenic z 2001 1,6/16V oprócz ddt2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 fejs ELM 327 program ScanMaster 1,7pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 z 1.4 16v(ten sam sterownik) elm327 nie pokazuje błędów a na innych interfejsach pokazywał np wypadanie zapłonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2424 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 chodzi ten program w win 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 jest to program pod obdII w scenicu z 2001 roku nie masz tego standardu więc elm327 nie zahula miałem ten kabel i program scanmaster i mase innych i nic nie pokazywał jakby nie było błędów czyli wszytko sprawne a tak nie było w rzeczywistości. Dopiero po diagnozie innym sprzętem jak i ddt2000 coś można było więcej rozkminić. Moja rada szkoda kasy na ten kabel do megane/scenic I. Jak chcesz na poważnie się brać za diagnozę kup Clipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2424 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) moze ktos podac gdzie znajde tego dobrego scanmastera który sie połąnczy z samochodem Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 nigdzie nie znajdziesz bo takiej wersji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2424 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 są może jakieś inne programy do mojego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Kup clipa http://zaopatrzeniewarsztatu.pl/pl/p/RENAULT-CAN-CLIP/145 . Bedziesz mial pelna diagnostykę. scanmastera nie znajdziesz który się połąćży wieć daruj sobie taką zabawę i pobaw się porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam,nosze sie z zamiarem kupna Clipa i szukając znalazłem takie oto wersje -V107 -V109 -V110 -V111 podpowiedzcie którą wersje mam zakupić zeby połączyć sie bezproblemowo z moim sceniolem.Czy wszystkie wersje łączą sie z każdym renault ?Czy V111 oznacza najnowszą wersje programu ? Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez ponuryzniwiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 To same programy, potrzeba jeszcze interfejsu za pomocą którego połączysz się z samochodem. Te programy obsługują właśnie taki interfejs jaki podał w linku sumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi