dayzee Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam! Ponieważ jestem zielony w tych sprawach chciałbym uzyskać informacji co zrobić i jakich części użyć żeby obniżyć całe auto (megane 1.6 16V) o jakieś 3 cm, zaznaczam że nie chcę twardszego zawieszenie tylko na seryjnym obniżyć, czy wogóle to możliwe? Z góry dziex za podpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Podejrzewam że na seryjnym nie obniżysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawpor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jedynie komplet sprężyn np Eibach Pro Kit -30mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 tył obniżysz i kosztować będzie Cię tylko regulacja wysokości (czesci nie dokupujesz). Przód obniżysz sprężynami, ja mam -30mm Weitec zielone - bardzo fajnie się na nich jeździ, komfortu auto nie straciło. Do takiej gleby nie trzeba zmieniać amorów, chyba że są słabe, to można to zrobić przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi