slawek1964 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 silnik nie równo pracuje na na wolnych obrotach skacze z 800 na 1000 i spada na 800 i znów skacze. Podczas jazdy silnik pracuje dobrze nic się nie odczuwa. Co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 silniczek krokowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 slawskip, poważnie? W dieslu? slawek1964, regulator ciśnienia w pompie, czujnik ciśnienia na rampie. Podepnij clip, po co wymieniać sprawne części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobs Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 U mnie również nierówno pracuje megane 1.9D na wolnych obrotach, a jak jadę na trasie to gdy trzymam prędkość to szarpie, tylko gdy dodaję gazu to idzie w miarę normalnie. Czy to też coś z pompą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 meganecoupe02, eh, tak to już jest jak człowiek się śpieszy i nie zerknie w profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1964 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 A więc Panowie zlokalizowane i usunięte Walnięty był czujnik ciśnienia paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 w którym miejscu jest ten czujnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1964 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A więc Panowie zlokalizowane i usunięte Walnięty był czujnik ciśnienia paliwa Nie wiem założył nowy a stary mi oddał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 jakbyś miał chwilę to wrzuć zdjęcie jak wygląda to łatwiej będzie go zlokalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1964 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) jakbyś miał chwilę to wrzuć zdjęcie jak wygląda to łatwiej będzie go zlokalizować. Przesyłam linka z allegro jak ta część wygląda http://allegro.pl/czujnik-cisnienia-paliwa-1-9-dci-0281002405-i1674590327.html edit: wstawię zdjęcie bo link z allegro niedługo zniknie - meganecoupe02 Edytowane 7 Lipca 2011 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi