p4nk1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam, Tematu podobnego nie znalazłem, jeśli był to przepraszam. Mam pytanie, ostatnio puknąłem komuś w tyłek, i mam wygiętą maskę w mojej Reni, i się zastanawiałem, czy da się zamontować maskę od nowszej po FL (rok 99), do mojej wysłużonej 96tki? (nie opłaca się prostować i lakierować, lepiej kupić całą maskę i polakierować.) Z góry dziękuję za pomoc, i pozdrawiam użytkowników Meganek (i innych renault oczywiście też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Samą maskę nie, musiał byś przerobić przód na taki z ph2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4nk1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 A ktoś to już robił? Ciężka sprawa, czy tylko usunięcie starych atrap, i przerobienie zamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie robiłem, ale do wymiany z rzeczy zewnętrznych masz zderzak, lampy i błotniki, co do wewnętrznych nie wiem. Także robota raczej nie opłacalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4nk1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Meganka po FL mi sie tak podoba, że jestem w stanie taki koszt ponieść. Tylko czy lampy zderzak i błotniki to wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wydaje mi się, że cały przód musiałbyś wymienić, maska, błotniki, zderzak, pas przedni i lampy. Wszystkie pozostałe elementy powinny być identyczne. Nie jestem pewny mocowania chłodnicy i lamp. Szukaj takiej Meganki na szrotach może dorwiesz całość, a nawet może trafisz w takim samym kolorze. Popatrz jednak na allego ile takie elementy kosztują i zastanów się, czy warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4nk1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dziękuję ślicznie za szybkie odpowiedzi, teraz już wiem w czym się orientować. Jeśli będę decydował się na FLifting przodu, to dam znać co wyszło, jeśli nie, to i tak dziękuję za pomoc. Pozdrawiam KP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi