Dziambel Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witajcie! mam pytanie, czy w meganie 1ph1 odległość między kielichami jest taka sama jak w ph2? Chce kupić rozpórke i nie wiem czy będzie pasować z ph1? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Nigdy nie mierzyłem ale przecie to to samo auto z drobnymi modyfikacjami. Swoje wymiary znasz. Poproś o zmierzenie rozpórki i będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Chcesz zamontować oryginalna rozpórkę? czy "tuningową" jak normalną to oby 2 ucha były w ph2 to ori podejdzie,jeśli nie to pozostaje tuningowa która też bedzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 mam te dwa ucha na kielichach więc oryginalna powinna pasować. Ale na wszelki wypadek poprosze o dokładny wymiar i będzie pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Będzie Pasować, ja mam w mojej z 99 roku rozpórkę z megany z 96, czyli pasi Warunek - między uszami a rozpórka musisz mieć około (na oko 1,5 cm) przerwę, czyli możesz jakieś dystanse znaleźć i założyć między ucho a rozpórkę. Inaczej, będzie Ci się rozpórka o silnik opierać. Ja zrobiłem takie coś z dwóch nakrętek na śrubę (akurat to miałem pod ręką:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 rozpórke już zamówiłem jutro powinna być ;] Tak się domyślałem z tymi podkładkami, bo silnik jest dość wysoko, dzięki, że mnie utwierdziłeś w przekonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi