Tom_89 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Witam, ostatnio planuje kupić Clio II, 1.5Tdi po lifcie, dziś przeglądam allegro i trafiła mi się taka oferta. http://otomoto.pl/renault-clio-1-5-dci-klima-elektryka-C19314501.html Tata akurat jest naszą MII blisko tego województwa i mógł by sprawdzić. Co sądzicie o tym, czemu cena taka niska, ja powiem tyle że jeśli silnik by dobrze chodził a auto nie byłoby po jakieś kraksie to te braki lakieru na masce by mnie nie przerażały bo to zawsze można zrobić. Proszę o ocenę według zdjęć, w Migane jesteście nieźli bo każdy szczegół wypatrzycie to myślę że tutaj też Pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2011 przez Tom_89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Coś mi się wydaje że błotniki są wymieniane (mają inny odcień niż reszta nadwozia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jaka cena takie auto. Nawet w opisie gość przyznał, że jest szpachla na masce, czyli coś z przodu było walone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Już uciekła termin ogłoszenia, znikło Clio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 (edytowane) Clio II, 1.5Tdi po lifcie Moi rodzice mają po lifcie i tam jest silnik dCi Zdjęć nie ma więc nic nie powiem. Jak silnik 65KM to troszku cienkawy. Od moich rodziców to 82KM autko daje rade http://www.youtube.com/watch?v=6FYxMvrS0qY. Kolega chciał ostatnio swoje clio sprzedać za 10. Jest jak sie nie myle krajowe i od 1 właściciela. Jak co to moge go spytać czy dalej chce je sprzedać. Edytowane 5 Lipca 2011 przez Arczi92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No już nieaktualne, z tym silnikiem to mi się pomyliło oczywiście dCI A tak to szukam Clio właśnie po lifcie, 5 drzwiowy i z tym mocniejszym silnikiem tak jak piszesz. Budżet niby był do 9 ale może coś więcej się da. Narazie i tak się rozglądam bo nie powiem, drugie auto się przyda. Tata Meganką na północy teraz często a przynajmniej w okresie wakacyjnym to tutaj drugie takie małe do miasta czy ogólnie dla mnie. Tematu proszę nie zamykać, jak coś znajdę to tutaj dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi