lobs Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam! Pomyliłem kod w standardowym radiu Philipsa - kaseciaku. Wyświetla mi się napis code ale nie mogę pozbyć się tego napisu by wpisać właściwy kod który oczywiście mam. Co można z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Może wprowadziłeś źle kod 3 razy. Poczekaj chwilę i napis powinien zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 zawisza- to nie ma znaczenia ile razy kod został źle wprowadzony. Jedyna różnica jest taka, że za każdym błędnym wprowadzeniem kodu trzeba dłużej czekać na możliwość jego ponownego wprowadzania. Czas narasta x2. Jest to już opisane na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Opcja się kłania. Jak już gojgien: napisał było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi