krzemyk Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Wycieka mi olej ze skrzyni biegów od strony pasażera Wygląda na to, że do wymiany jest uszczelniacz, i moje pytanie jakie są wymiary takiego uszczelniacza do skrzyni 6 biegowej? A druga sprawa czy dużo jest przy tym pracy, dokładnie ile auta muszę rozebrać żeby wyjąć półoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Tez mi leci najprawdopodobniej z uszczelniacza na skrzyni. Trace na 15tys okolo 300ml oleju. Powiedzieli abym dal na razie sobie na luz. Dopiero przy wymianie sprzegla lepiej to zrobic. Za duzo roboty Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 A jakiego oleju dolewasz do skrzyni? Czy nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Uszczelniacz na wale, mała pomyłka z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 No jest różnica A moje pytanie dalej aktualne, jaki olej dolewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Ostatnio wymieniałem i zalałem GM Dexos2 5W-30 a do skrzyni nic bo raczej mi z niej nie ucieka Edytowane 20 Lipca 2011 przez Rosol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi