Kpew Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Do Scenica II ph I można również kupić wycieraczki przeznaczone do Espasa pasują jak ulał. Mocowanie również to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 mocowanie XTRM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spamergt Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Mi też to zajęło 2 minuty, tylko że z Valeo nie posiadają tych plastikowych zabezpieczeń. Pojechałem z piórami do ASO, ponieważ te plastiki to część ramienia i nic nie można było dopasować. Oczywiście, że posiadają. Sam takie posiadam. Kosz to 145 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 że niby 145 PLN za to?? Regulamin forum jasno określa zasady dodawania zdjęć :) ASO sprzedaje w podobnej cenie jak na alledrogo http://allegro.pl/renault-scenic-ii-zaslepka-pioro-wycieraczki-oryg-i2003982575.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Dodano: 11 sty 2012 - 10:25 Do Scenica II ph I w ASO pióra wycieraczek są po 120zł "bez łaski" czy to te wycieraczki ???? serwis mówi za nie 137 pln Edytowane 11 Stycznia 2012 przez pawelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak1979 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam. Ostatnio kupowałem do mojego Scenica 2 wycieraczki firmy KAMOKA koszt 55 zł za dwie sztuki- wszystko pasuje. Pozdrawiam ZIELAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavondesign Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Po gonitwie po kilku sklepach najniższa cena oscylowała w granicach 150 pln i oczywiście muszę czekać 24h na dostawę. Pojechałem więc do ASO i wielkie zdziwienie wycieraczki za 99,95 pln sami założyli a ja kawę piłem. Pozdro dla ASO Renault ZG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby_76 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dokładnie:) Ja wynegocjowałem, jako średniostały:) klient za 109PLN - oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi