Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Naklejki FORUM na ramkę pod tablicę rejestracyjną

Spory

Który projekt jest najlepszy ?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• 3. ?ó?ty (stare logo Renault)
      2
    • 4. ?ó?ty wersja Krzycha (nowe logo Renault)
      35
    • 2. Czarny
      2
    • 1. Bia?y
      1

Rekomendowane odpowiedzi

fajny fajny. nie wiem na jakim etapie jest realizacja ale dlugo mnie nie bylo a teraz widze ze nie ma mnie na liscie czyzby pw nie doszlo?? w kazdym razie wyslalem jeszcze raz. pomysl z naklejkami na szybe z nickiem tez mi sie podoba. ktos juz chyba takie cus mial na swojej megance. mialem sie pytac gdzie sie takie kupuje ;)

Spory mógłbyś dać jakąś informację ile osób sie zadeklarowało na naklejki, bo wybór jak widać jest jasny i kiedy możemy liczyć na realizację tego projektu. Poza tym tak wcześniej wspominałem przy okazji moglibyśmy za jednym zamachem stworzyć jakąś wlepę na szybę z ksywką z forum co wy na to?? Myślę że chętnych zanalazłoby się sporo.

migdalm, AQQ_2004, akcja z naklejkami z adresem forum i loginami już była. Z tego co dowiedziałem się czytając tamte tematy, to juz nie powróci w tej formie (chyba, że znajdzie się następca kol. NICPONIA i się poświęci dla sprawy) Ja także miałem to nieszczęście i nie zgłosiłem sie w porę. Naklejkę jednak posiadam. :-P (ostatnia fota w linku, zamieszczonym w moim podpisie) Poprosilem Admina o plik wzorcowy i po podmianie loginu, z zachowaniem trzcionki dałem do ploterowania. Cena nie grała roli w tym wypadku, robiłem to dla siebie i nie zależało mi by było jak najtaniej. Ważne by było :!: ;)

Moja rada: dopóki akcja nie zostanie wznowiona poproście Krzycha o zamieszczenie pliku na forum, do pobrania dla tych, którzy zamierzają sobie zrobić naklejkę we własnym zakresie. Może się zgodzi ;)

[Cięcie]

No właśnie co się dzieje z tym tematem. Ja już bym chciał mieć tę naklejkę pod tablicami!

Czekając na naklejki, poczytaj regulamin forum abyś więcej go nie łamał - Prezes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!