grzesiek646 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam jestem zainteresowany tym oto autem: http://otomoto.pl/show?id=C19471823 Prosiłbym o wasze opinie lub ewentualnie jeśli ktoś blisko mieszka prosiłbym o sprawdzenie ( oczywiscie odpłatnie ). Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) że przedni zderzak źle spasowany, to może się zasłonić tym, co "wczoraj lekko go uderzył", ta rysa co ją widać ale przy okazji walną tył? , superpower "stan auta określam jako idealny" tylko ktoś podpieprzył oryginalne radio i przypadkiem założył jakieś marne chińskie czujniki parkowania, ale to drobny szczegół toż to ideał ! "sprawdź Pan lakier czujnikiem! przednie błotniki nie dają znaku, zderzaki oba nie pikły! nie bity" Edytowane 27 Lipca 2011 przez scar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Mogę się mylić, ale radyjko to Pioneer i to jeden z wyższych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Samochód o którym wyzej pisalem nie wchodzi juz w gre. Moze macie cos godnego polecenia ? Oczywiscie CC ... interesuje mnie diesel oraz z wyposazenia climatronic i skórzana tapicerka .... Jesli mozecie do podeslijcie jakies dobre ogloszenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi