Hatebreeader Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Siema ,jestem tutaj nowy i pewnie jak wiekszosc nowych szukam meganki. Moje wymagania to : wersja HB z silnikiem diesla najlepiej 1.9 120km do 16tys zł, rocznik w sumie nie robi mi wiekszej różnicy,przebieg wiadomo jak najmniejszy,wyposażenie jak najbogatrze, najlepiej z okolic woj Ślaskiego. Widział ktoś moze z was jakiś ciekawy egzemplarz do ogledzin?? jesli tak to czekam na propozycje, specjalnie unikam wklejania swoich poszukiwan gdyz jestem kompletnym laikiem jesli chodzi o renowki i nie wiem na co zwracac uwage. Takze naprawde bede wdzieczny z propozycje bo do wrzesnia chciałbym juz zmienic samochod:) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 1.9 dci będzie ciężko dostać w dobrym stanie za 16 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvjakubvx Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 BACIUŚ sam szukałem Meganki zajęło mi to sporo czasu- koło roku:) a jednak udało się w końcu znaleźć Meganę z 2003 roku z przebiegiem potwierdzonym i w Francji i w PL po VIN a dałem za nią niecałe 15 tys fakt nie szukałem diesla ale trafiła się w świetnym wyposażeniu i z małym przebiegiem (120 tys) właściciel poprzedni mieszkał w Alpach i auto użytkował tylko latem mechanik do którego oddałem na wymianę filtrów olejów oraz rozrządu powiedział tylko tyle "farciarz, trafiło się ślepej kurze ziarno" jak dobrze poszukasz znajdziesz odpowiedni egzemplarz, w przyszłym tygodniu jadę z znajomym na komisy więc mogę się rozejrzeć jak znajdę coś ciekawego to wyślę Ci linki lub namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi