pawelb5913 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam W mojej megi mam taki problem: Uszkodzone kratki to ta po lewej stronie (od kierowcy) i jedna z tych pośrodku, między kierowcą a pasażerem. Zdjąłem górną część deski rozdzielczej ale nie wiem co dalej jak się zabrać do tego żeby te rozsypane "płetwy" poskładać. Miał ktoś taką historie.?? Da się to naprawić.?? Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez pawelb5913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wsadź śrubokręt między kratkę a plastik na około w miejscu tego bolca na którym się rusza i lekko podważ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Aby je wyjąć trzeba lekko podważyć śrubokrętem. Jeżeli wypadły te "płetwy" można łatwo je włożyć. Jeżeli popękały mocowania to lepiej kupić inne kratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ok, dzięki wielkie koledzy, idę zaraz się tym zająć, zobaczymy czy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A co się ma nie udać Tylko delikatnie z wyczuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wszystko jes proste jak się wie ale nie wiedziałem i wolałem zapytać niż coś połamać. Już po robocie Oto efekty: A w tej kratce od drzwi kierowcy jedna płetwa poleciała chyba sobie gdzieś do tego kanału za kratką i jest bez jednej płetwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jeżeli potrzeba to mam takie kratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzięki kolego zawisza1980 nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 trzeba zawsze uważać żeby nie połamać bo reno stosuje dość kiepskiej jakości plastyki ,chociaż w megance są o niebo lepsze niż w clio II mojego taty tam się łamią i kruszą jak paluszki do jedzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi