mankiet Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam,i od razu przejde do rzeczy,stracilem plastik od kierunkowskazu z lusterka zewnetrznego - na zdjeciu ten kawalek przezroczysty,czy ktos wie gdzie takie cos moge kupic?jak narazie to znajduje cale lusterko,a mi chodzi tylko o ta rzecz.dzieki Kolego, wykorzystaj LINK i umieść zdjęcie tak jak należy, to co umieściłeś to jakaś miniaturka, którą nawet pod lupą się nie zobaczy. Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) szukaj na alledrogo - w ASO Renault ta częsc jest dostępna jako kierunkowskaz (261656470R lub 261609550R dla BZ1V) i kosztuje... ponad 200PLN Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez athlon64x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sko Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 cześć, ktoś chyba próbował się dobrać do mojego lusterka L. zbita wkładka i połamy plastik obudowy . Mam pytanie, czy istnieje prawdopodobieństwo zakupu samego plasiku, czy wiąże się to z wymianą całego lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Kolego raczej całe lusterko. Ja jestem po wymianie lusterek na składane elektrycznie i wież mi próbowałem je rozebrać na części i beż połamania się nie dało/ albo zabrakła mi cierpliwości. Kupujesz jakieś najtańsze używane lusterko od MIII na allegro i przekładasz tylko lakierowana obudowę. Możesz kupić też bez wkładu lusterka i podmienić od swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi