sowa69 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kieszenie drzwi suche ale pojawiła się woda w schowku pod nogami po stronie pasażera. Czy ktoś ma pomysł jak ten problem rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zadałeś sobie trud użycia szukajki??? Na pewno nie, temat był wałkowany z pierdyliard razy, trzeba tylko chcieć znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravwilin Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zapchany odpływ skraplacza od klimy. Dużo o tym na forum Mam ten sam problem, po niedzieli zabieram się za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 No nie koniecznie. U mnie woda lała się przez drzwi pasażera pomiędzy blachą drzwi a plastikiem u dołu. Woda po prostu przelewała się przez uszczelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Popraw temat by był zgodny z regulaminem !!! Nie musisz KRZYCZEĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa69 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 szukałem informacji ale nic konkretnego nie znalazłem dlatego jeszcze raz wpisałem ten temat. a ty kolego Miszaelk zamiast być tak obruszonym może byś pomógł i będzie na 100% milej. to tyle -więcej sportu a z życia będziesz bardziej zadowolony. Pozdrawiam, sowa69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A Ty nadal nie rozumiesz swojego błędu więc temat zostaje zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi