fracek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) witam mam pytanie jak zaświecam światła mijania to rzazy mi kontrolka od ABS i przeciwmgielne tył jak zaciągnę hamulec ręczny to ABS zgaśnie ale zaświeca mi kontrolka od pasów mimo to że są zapięte jak włączę długie światła i prawy migacz to mruga mi ten samochodzik co jest w liczniku na środku jak są włączone tylko długie światła to nie zaświeca się żadna kontrolka ABS OD PASÓW I PRZECIWMGIELNE jaki powód że takie coś się dzieje dziękuje za rade Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez fracek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Sprawdź bezpieczniki, oraz to czy po włączeniu ów rzeczy one działają. Poza tym u mnie było podobnie jak były problemy z kostkami pod fotelem kierowcy (słabe kontakty, trzeba poprawić i powinno być ok). Jak dalej będą problemy to na CLIPa ew. odrazu do elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fracek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 mimo to że rzeżą kontrolki to wszystko działa poprawnie sprawdzałem już bezpieczniki i kostki pod maską i masy wszystko ok a poprawy niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi