ZygaM Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) Witajcie ! Jako, że czas nerwów minął, chciałem się pochwalić tym co miało nastąpić a ostrzegałem Was od 7 miesięcy. Narodziła mi się córeczka Natalia, rośnie i jje ładnie, nawet daje pospać w nocy, ale tym się nie martwię bo przyzwyczajony jestem do pracy nocnej. Edytowane 31 Marca 2015 przez ZygaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 :) pogratulować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No no Zyga, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Gratuluję. Oby się zdrowo chwało a żonka oby szybko doszła do sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Nasze gratulacje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Zygmunt Małek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Gratulacje :) A dziewczynom dużo zdrowia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratulacje, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Gratulacje tylko ta córa dość za mało waży jak na ten wzrost waga 235 i wzrost 50 :)Wiem, wiem to z wrażenia :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Super! Gratulacje!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) . Edytowane 31 Marca 2015 przez ZygaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Jeszcze raz gratulacje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Czują się dobrze, Natalka rośnie, wczoraj miała już 278 wagi. Mimo wcześniejszego porodu waga 278 ( zakładam że chodzi o gramy ) jest za mała a wręcz niemożliwa, pewnie zjadłeś 0 na końcu i powinno być 2780 gram. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Oj, panowie, czepiacie się szczegółów :P Widać, że człowiek szczęśliwy :) Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi