korab321 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) Witam Wszystkich jestem posiadaczem Reno megane coupe,problem polega na tym iż znikneły mi kierunki, bezpieczniki są całe a nie wiem gdzie jest przekaznik a poza tym go słychać jakby działał normalnie Edytowane 8 Września 2011 przez korab321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Rozbierz włącznik, bo styki mogą być nadpalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korab321 Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dziękuje a jeżeli to nie to, to gdzie szukać przekaznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W UCH (taka skrzynka za bezpiecznikami w kabinie kierowcy). Wszystko masz w schematach w downloadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korab321 Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam czy może mi ktoś powiedzieć jak wyjąć przekaznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Przekaźnik jest bodajże wlutowany na stałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi