wojasz Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam,nie mogę znaleźć nic na ten temat,więc proszę o pomoc.Po odpaleniu auta słuchać odgłos przelewającej się wody.Dziękuję,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Odpaleniu i podczas jazdy czy odpaleniu na parkingu w czasie postoju auta ? (jeśl podczas jazdy to może masz wode na podszybiu?) Po raz pierwszy słyszałem to jak chciałem kupić VW Passata 1.9TDI. Diagnostę tak to zainteresowało iż zdiagnozował problem: uszczelka pod głowicą i głowica do planowania. Z tego co wówczas czytałem to może być też zapowietrzony układ chłodzący. Nie wiem tylko czy te przypadłości nie są charakterystyczne tylko dla diesla 1.9TDI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Poczytaj o wodzie w progach i udrażnianiu odpływów - było to na forum. Zastanów się też czy to nie paliwo w baku. Odpaleniu i podczas jazdy czy odpaleniu na parkingu w czasie postoju auta ? No i pytanie aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Układ chłodzenia do odpowietrzenia, lub dolać trzeba by płynu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojasz Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Przyczyną był niski stan płynu w układzie,wyciek został zlokalizowany i usunięty,dzięki za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi