[email protected] Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witam, mam pytanie kolega posiada scenika 2 2004r.i od jakiegoś czasu zauważył że przy odpaleniu auta obroty spadają i zaraz rosna,potem w czasie jazdy jest w porządku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Za mało szczegółów podałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 o ile te obroty spadają?? tak że gaśnie, czy tylko delikatnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) witam, dziś z nim rozmawiałem to tak auto odpali, na obrotomieżu prawidłowo obroty stoją a silnik na słuch traci obroty i zaraz wraca do normalnych -auto nie gaśnie. Edytowane 14 Września 2011 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKservius Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam mam coś podobnego, po odpaleniu obroty są około 600 a po krótkim czasie wchodzą na 1000 i tak zostają a chyba powinne najpierw być wyższe a potem niższe. mam renault megane scenic 1.9 TDI 97r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi