BarteQ Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam,jaka jest średnica oryginalnego wydechu?Chciałbym wstawić w miejsce drugiego tłumika zwykłą rurę,z jakiego materiału ona jest i jaka gruba ? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Chyba 50mm. A co do materiału to już nie ktoś inny się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jest chyba większa, konkretnie będę mógł dać odpowiedź w poniedziałek. W garażu mam końcówki od końcowego tłumika. Dodano: 18 wrz 2011 - 20:04 No to mogę powiedzieć jak to jest u mnie. Średnica rury między tłumikiem środkowym i końcowym jest ok. 45mm, natomiast wylot z tłumika końcowego ma średnicę ok. 50mm. Grubość ścianki ok. 1.5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarteQ Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 gimak,dziękuje bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi