B-Rey Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja nawet pytałem w ASO ile kosztuje ta góra pod navi do mojego phII. Dokładnie 2070zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuszi Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 a w ph2 są inne montaże niż w ph1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 w phI nie było fabrycznej nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuszi Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 no wiem wiem ale czy pasowała by właśnie ta góra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 zwykła góra pasuje. Zwykłe parapety są różnie wyprofilowane, na pierwszy rzut oka nie widac różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 do phI w deskę ta navigacja nie pasuje bo miałem kiedyś CAŁY KOMPLET bez deski i nie dało rady tego zamontować - nie wiem jak w przypadku phII Dodano: 24 lut 2012 - 10:44 pamiętajmy że na dole sa pokrętła a na gorze jest głośnik !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi