kuba2669 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dziękuję kolegę kod działa :) Dodano: 05 wrz 2015 - 18:36 Dziękuję kolego kod śmiga aż miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PadakaMegane Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Siemanko też potrzebuję kod Immo. Chciałbym żeby to była przyczyna nieodpalanie auta :x Wszystko w aucie działa tylko gdy przekręcam już na zapłon martwa cisza :( Megane I classic 97r. 1.6e Vin-VF1LA0F Kluczyk-SR73L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 PadakaMegane potrzebna jest reszta numerków z kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Immo nie trzyma rozrusznika, możesz dowolnie kręcić i nie odpali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Raq_ Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, sorka że pierwszy post w sprawie kodu immo, ale chciałbym się zabezpieczyć w razie awarii jednego kluczyka ( jeden działa, ale jest drugi który został prawdopodobnie rozkodowany ) Megane I phI 96rok 1.6e 90KM początek VIN: VF1BA0 numerki z kluczyka: 96049 S6LLL Z góry dziękuję za pomoc, oby się udało zaprogramować :) a jak się ogarnę to pokażę moje cudo :) Edytowane 17 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 _Raq_ 6736 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Raq_ Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dzięki kolego zawisza. Niestety póki co nie udało mi się przyuczyć drugiego kluczyka. Może coś robię nie tak jak powinienem. (po wprowadzeniu kodu przyciskiem od CZ kontrolka od immo oraz żółta kontrolka z błyskawicą szybko mruga - nie udało mi się znaleźć na forum co to oznacza, ale nie ma tego etapu, że zapala się na dłużej i gaśnie - i nie przechodzi w dalszy tryb programowania. Albo jest jeszcze druga możliwość, że to nie jest klucz od tego auta... Dzisiaj jeszcze po pracy będę próbował to zrobić.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Sprawdzałeś np. aparatem fotograficznym, czy kluczyk działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Raq_ Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Tak, oba kluczyki dają bardzo podobny błysk niebieskim światłem (2 błyśnięcia), baterie zmierzone miernikiem są dobre, czerwona dioda na pilocie również mruga. Jak wrócę do domu sprawdzę jeszcze raz. Może obudowę kluczyka poprzedni właściciel zmieniał, sprawdzę kod z działającego kluczyka i wygeneruję kod immo. Bo podejrzewam, że jest to zły kod awaryjny i dlatego mruga. Widziałem na YT, że w przypadku nie rozblokowania immo z pilota, dzieje się dokładnie to co u mnie po wpisaniu tego kodu, a po wpisaniu poprawnego kodu ta kontrolka gaśnie i dioda immo zaświeca się na stałe. EDIT Panowie i Panie, temat ogarnięty. Tak jak przypuszczałem mogła zostać zmieniona obudowa w drugim kluczyku i kod immo był błędny, dlatego się blokował po jego wpisaniu. Oba klucze przyuczone i działają aż się miło robi na sercu :) Dzięki za pomoc. W razie potrzeby mam ten program i służę pomocą w generowaniu kodu immo. :) Edytowane 17 Września 2015 przez _Raq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk998 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam, czy może kotoś podać kod immo, bo nie mogę uruchomić programu kod VIN: VF1DA0GoC kod kluczyka: 98069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Papuga A drugi kod? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 27 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk998 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 SET5T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kod 1439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk998 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grumete Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ktoś pomoże w wygenerowaniu kodu? Kod na kluczyku: 97237 SR5A8 VIN: VF1BA0F0G Będę bardzo wdzięczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi