shu90 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 6596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msciciel132 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam, czy może ktoś podać kod imo? 98191 SU5TR VF1JA0N05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 msciciel132 7254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msciciel132 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 DZIEKI WIELKIE Zawisza1980 za kod. kod śmiga jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlientZI Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam, Renault Megane Scenic 1998 2.0 8v 114KM kluczyk na podczerwień. Posiadam dwa kluczyki, kod do immo wygenerowałem i działa. Sytuacja jest taka, że przestał mi działać kluczyk - myślałem, że to baterie wymieniłem na nowe - kluczyk dalej nie działał. Jednak po dogięciu blaszki w obudowie kluczyk zaczął działać (dioda mruga na czerwono a IR pod aparatem też mruga). Jednak kluczyk nie otwierał samochodu ani wyłączał imo. Tu zaznaczam, że drugi kluczyk działa poprawnie. Wziąłem się za kodowanie tego niedziałającego kluczyka. I sytuacja jest taka, że udało mi się w kodować ten niedziałający ale przestał działać ten drugi działający. Więc zaczynam kodować ten drugi co był dobry. W kodował się ale znowu przestał działać ten pierwszy. Co robię źle? Wyczytałem że po wprowadzeniu kodu przyciskiem CZ trzeba go trzymać wciśniętym w lewą stronę. Ja go wciskałem ale jak dioda immo na desce się zapalała to go puszczałem i dopiero strzelałem kluczykiem do odbiornika (i kluczyk się w kodowywał). A na forum wyczytałem że trzeba go trzymać cały czas wciśnięty i strzelać najpierw jednym kluczykiem potem drugim. Czy tu popełniłem błąd puszczając przycisk CZ? Czy może jest jakiś inny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nie popełniłeś błędu. Jak zakodujesz pierwszy kluczyk (zadziałają zamki), to od razu wciskasz przycisk na drugim i się zakoduje. Trzeba to zrobić dość szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Raq_ Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 KlientZI - miałem to samo, musisz wyciągnąć kluczyk ze stacyjki i "strzelić" jedynm i drugim. Tylko wtedy będą działać oba, bo tak to kodujesz tylko jeden, a drugi nie jest tak jakby dopisany do auta. Z tego co zaobserwowałem, to ta procedura, kasuje przyuczone wcześniej kluczyki dla danego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico37p Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Mam prośbę do Zawisza 1980: czy mógłbyś wygenerować mi kod do 97204 S3TN1 VF1BA0F0G1. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyskoooo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 pomoże mi ktoś wygenerować kod awaryjny megane z 97r? VF1LA0L0G1 kod z kluczyka chyba ten bo nie mam tam karteczki jak gdzieś wcześniej było napisane 97113, a i jeszcze mam kluczyk używany od innego megane jak można go zakodować krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico37p Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) A może ktoś inny mi pomoże. Sprawa b.pilna, wynikła po odłączeniu akumulatora. Z góry bardzo dziękuję. Edytowane 11 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 rico37p 4941 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico37p Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzięki bardzo ZAWISZA1980 zaraz sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyskoooo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 zawisza 1980 a dasz rade z moim kodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Tak ale podałeś tylko połowę numeru z kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyskoooo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Pod tym numerem 97113 jest jeszcze napisane GUERN albo SUERN pierwsza litera jest rozmazana Edytowane 11 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi