bajerek1983 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam! Przeglądając otomoto natrafiłem na taką megankę. Prosiłbym o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Hmm.. tak na szybko, to przód jest od Megane po faceliftingu, bo z tym przodem wychodziły Megany od 1999 roku. Więc, albo byłą bita, i ktoś dał nowszy przód, albo to tak zwany tuning(bo nic innego podchodzącego pod ten opis z aukcji nie widzę:)) Zalecam wysoko posunięta ostrożność:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) kierownica mówi, że więcej nakręcił kilosów. Edytowane 30 Września 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 zderzak przód nie jest od coupe, przód nie jest od tej budy. Odpuść sobie, chyba, że lubisz inwestowac kasę w auto, które najprawdopodobniej okaże się skarbonką. Jest duży wybór coupet, a trafiłeś akurat na taki "rarytas" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajerek1983 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jakbym szukał skarbonki bez dna to bym się nie odezwał na forum. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 mimo wszystko udało Ci się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lecho Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Koledzy już powiedzieli wszystko ale ja z własnego (małego, ale jednak) doświadczenia mogę powiedzieć, że po zużyciu kierownicy i tapicerki do tych 129 tysięcy spokojnie można z 80 dorzucić. Bo rocznik ten sam co moja, zużycie też podobne, a moja właśnie te kilkadziesiąt tysi "starsza" :) Edytowane 30 Września 2011 przez lecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajerek1983 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Ostatnia meganka, którą tu wrzucam. Już Was więcej nie będę męczył. megane cabrio 1,6 Tak przy okazji powiedzcie mi na które silniki warto zwrócić uwagę, a które sobie kompletnie odpuścić. /0cool: a jakbyś miał na oku 10 aut, to powstałoby 10 tematów? Nowy temat pozwoliłem sobie dopiąć do poprzedniego. Edytowane 5 Października 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Ależ napisał, przecież takie wyposażenie ma 99% CC, ale i tak nie jest full wypasem jak zaznaczył, bo lusterka są manual. Radio nie jest fabryczne, więc trzeba sprawdzić czy współdziała z pilotem pod kierownicą. Dokładnie obadajcie lakier, bo te naklejeczki Racing to może być ściema. Kiera ma nakładkę skórzaną, ale i tak widać, że jest zniszczona na ponad 180 000 km, mimo, że wstydził się napisać ile zrobione. Auto raczej świeżo sprowadzone, bo na szybie jeszcze naklejka zielona 4 z Niemiec. Oczywiście czekaj na odpowiedzi forumowiczów, którzy znają się na CC, bo ja napisałem tylko moje uwagi. Edytowane 12 Października 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajerek1983 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak jeszcze będzie dostępna to w sobotę będę ją oglądał. W rozmowie przez telefon powiedział, że ma nakulane ok 120-130 tys. Jeśli chodzi o szczelność dachu to spytawszy się klienta o wizytę na myjce nie robił żadnych problemów. Chociaż i tak mam zamiar na nią jechać. A na oglądanie wybieram się z mechanikiem. Dodano: 06 paź 2011 - 19:13 Poprzednie meganki mają już nowych właścicieli więc podsyłam kolejną bryczkę. Wiem o niej, że coś skrzypi w prawym tylnym amorze i na nadkolu pojawiło się ognisko rdzy. Gościu już sam z siebie mi o tym powiedział, kazał wycenić naprawy i na tej podstawie będziemy się targować. Rozrząd był wymieniany 40 tys. km temu, kiedy będzie trzeba go znów robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lecho Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mi mój magik powiedział że średnio co ok. 90 tysięcy kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 co 100tyś albo co 5 lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi