sfix Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Odkopię temat. Może ktoś udostępnić tomplayer v0 240b6. Strona programunie działa, a google też nic nie wyszukuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomash11 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 https://sourceforge.net/projects/tomplayer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Mam pytanie , przy rozdzielczości 480x272 mam góra dół paski - tryb kinowy. Można w tomplayer rozszeżyć na cały ekran? Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Erni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
texel Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 U mnie działa 1. sformatuj kartę SD w fat32 2. włóż kartę do nawigacji, jak skończy się wgrywać plik systemowy to ją wyjmij 3. włóż do komputera i skopiuj navcore (u mnie 8.842) 2. skopiuj tomplayera tomplayer_v0.240b6 3. spatchuj fastactivatorem navcore 4. włóż do wyłączonej nawigacji i włącz zasilanie 5. poczekaj do wyświetlenia logo tomplayer i wciśnij joystick ps. na kartę z działającą nawigacją wgrałem pliki z folderu tomplayer (bezpośrednio na kartę), spatchowałem i również działa. Wtedy pierwsza włącza się nawigacja, a po wielokrotnym wciśnięciu BACK na joysticku włącza się tomplayer. Z tomplayera wychodzimy ikoną X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 A w przypadku tomtom live nie ma w ogóle możliwości jakiejkolwiek zmiany? Cały czas podczas jazdy wyświetlana jest nawigacja, która nie jest mi potrzebna na co dzień jeżdżąc do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 W live nic się nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 A można to wymienić na coś innego? W starszych rocznikowo można wgrać tomplayera, albo założyć wyświetlacz z androidem a tutaj kompletnie nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi