Merkaba Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Masz regulowaną kierownice? Jak tak to sprawdź kostkę pod plastikami i instalacje od koski do stacyjki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiur Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Tam chyba wszystko jest w porządku. Samej kostki nie rozczepiałem bo za bardzo nie wiedziałem jak a nie chciałem czegoś urwać, ale sprawdziłem tak jak jest opisane w innym wątku- na czerwonym kablu jest cały czas prąd, na dwóch żółtych (nie wiem czy jeden powinien być zielony czy nie) jest prąd kiedy przekręcę kluczyk, no i na pomarańczowym pojawia się przy odpalaniu a potem znika. Więc wydaje mi się, że tu jest wszystko dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jak dla mnie gdzieś Ci musi ginąc ten prąd po stacyjce. Pytanie tylko czy przez jakiś bezpiecznik/kiepski styk czy tą drutologię stosowaną. Chyba musisz wziąć schematy w łapkę i lecieć po kablach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychuuuuu Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Mam taki sam problem Renacie. Nie działa nawiew, zegarek, radio, zapalniczka. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i sprawdzałem podłączenie masy. Bez zmian. Ma ktoś jakiś pomysł??? Gdzie szukać przyczyny??? Dodano: 16 lip 2014 - 17:30 Nikt już nie jezdzi Megane 1 ??? SPRAWA PILNA... Edytowane 13 Lipca 2014 przez Krzychuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexak Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Witam mam ten sam problem co opisaliście jak został on rozwiązany w końcowym etapie? Dodano: 12 lut 2017 - 21:18 Czy przedstawiony problem został rozwiązany jeśli tak to gdzie jest jego przyczyna Edytowane 12 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_lesny Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Odnawiam temat, mam taki sam problem. Zeszłej zimy miałem tak samo, ale po jakimś czasie to minęło, teraz znowu się to zaczęło. Ale miałem na to sposób, wystarczyło kluczyk w stacyjce tak jakby przesunąć do przodu. Tym razem już to nie działa i nic mi nie działa, robi się coraz zimniej i nie wiem czy oddać auto to elektryka. Może ktoś wie co z tym zrobić, podejrzewam, że coś jest ze stacyjką ale nie znam się na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpik12 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Odnawia pytanie mam ten sam problem. Ktoś zna przyczynę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexak Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Przyczyną był brak masy. Już nie pamiętam dokładnie gdzie ale szybko udało się to zrobić. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez dexak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi